A középpontban ismét a kisvállalkozások fenntarthatóságának fejlesztése a pozitív társadalmi és környezeti hatás generálása és a közösségépítés!

Örömmel jelentjük be, hogy idén áprilisban indul a Bridge to Benefits Mesterkurzus negyedik évadja, amely kiváló lehetőséget teremt kis- és középvállalkozások számára fenntarthatósági szempontoknak megfelelő szemléletformálásra, üzletfejlesztésre, közösségépítésre egy innovatív tudásmegosztási folyamat biztosításával. A kurzus során a közreműködő nagyvállalati, civilszervezeti, önkormányzati és felsőoktatási mentor szervezetek segítségével a résztvevők támogatást kapnak társadalmilag és környezetileg fontos ügyek beépítéséhez normál üzleti folyamataikba, valamint abban, hogy a pozitív hatás mellett mindez hogyan erősítheti a piaci pozíciójukat.

A felhívás nyitva áll minden olyan vállalkozás előtt, amely elkötelezett a fenntartható üzleti megoldások iránt és nyitott új kapcsolatokat, együttműködéseket építeni!

Jelentkezz még ma és lépj be az üzleti siker és a fenntarthatóság világába, valamint csatlakozz egy érték és tudásvezért közösséghez!

Jelentkezési határidő: 2024. március 4. hétfő 23:00 óra

Felhívás és jelentkezés ITT!